På Sportunity tager vi de besøgendes personlige oplysninger og data meget seriøst.

I denne privatlivspolitk vil vi kort forklare og kortlægge, hvordan vi håndterer og indsamler personoplysninger.

Introduktion til privatlivspolitikken

Når du besøger vores hjemmeside – hvad enten det er via din computer, tablet, mobil eller en helt anden enhed – indsamler vi en række oplysninger.

Disse oplysninger bruger vi til at forbedre hjemmesiden og relevansen af de annoncer, som du bliver eksponeret for.

Hvis du gerne vil undgå, at der bliver gemt oplysninger, bør du forlade hjemmesiden og slette dine cookies.

Hvis du er tvivl om, hvordan du sletter dine cookies, kan du med fordel læse denne vejleding.

Hvad er cookies – og hvordan bruger vi dem?

En cookies er en lille fil, der bliver gemt på din enhed, når du besøger vores hjemmeside. Filen bruges til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik til forbedring af brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Personoplysninger

Personoplysninger er en fællesbetegnelse for alle de dater, der på den ene eller anden måder kan føres tilbage til dig og din enhed.

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi disse oplysninger:

• Din IP-adresse
• Geografiske placering
• Hvad for nogle sider du besøger og i hvor lang tid ad gangen
• Hvilken enhed du bruger
• Om du har besøgt siden før eller om det er dit første besøg

Sikkerhed

Vi opbevarer og behandler altid oplysningerne i overensstemmelse med den gældende lovgivning og de gældende sikkerhedskrav, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Opbevaringsperiode

Vi opbevarer altid kun person oplysningerne i det tidsrum, som vi har lovhjemmel til, og vi sletter dem så snart de ikke længere er relevante eller brugbare

Opbevaringsperioden afhænger af hvilken type data, der er tale om, men fælles for alle dataene er, at de bliver slettet, så snart vi ikke længere har en lovlig grund til at opbevare dem.

Indsigt

Du har altid ret til at vide, hvad for nogle personoplysninger vi har registreret om dig. Du kan også altid forlange, at disse data bliver slettet og aldrig bliver anvendt.

Henvendelse kan ske til: kontakt@sportunity.dk.

Du har også til enhver tid ret til at kontakte datatilsynet, hvis du vil klage over vores behandling af dine personlige oplysninger.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Sportunity
Callesensgade 22
6200 Aabenraa
E-mail: kontakt@sportunity.dk